Intézmény bemutató

Kedves Látogató!

Az Ezer Év Parkjának elsődleges célja, hogy élményekre alapozva legyen képes a történelmi Magyarország sokszínű kincseit és értékeit bemutatni.

A szabadtéri kiállítóhely kéthektáros területen a magyarság építészeti szimbólumait és remekműveit – túlnyomórészt – 1:25-ös méretarányú makettek formájában tárja a tisztelt publikum elé. Ugyanakkor értékes beltéri installációval és egyéb interaktív látványosságokkal, nem utolsó sorban országos szinten is kiemelkedő múzeumpedagógiával várja az élményekben gazdag kikapcsolódásra és művelődésre vágyó családokat, vendégeket. 

A Park 2020-as felújítása révén megteremtődött az alapja egy esztétikus kertkultúra kiépítésének is, amelyet folyamatosan fejlesztünk. Szolgáltatásainkat tekintve pedig elmondható, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt az egyéni igényekre szabottan tudunk kiváló minőségű foglalkozásokat biztosítani. Legújabb tartalombővítéseink révén, kézműves termékekre fókuszáló büfékínálattal is várjuk a tisztelt vendégeket, hogy még édesebb legyen hazánk felfedezése.

Forduljanak hozzánk bizalommal:

Tóth Adrienn – Intézményi vezető
Fodor István – Múzeumpedagógus, történész, kurátor