Oktatás/Nevelés

Ismerd meg Magyarország történelmét a mórahalmi Ezer Év Parkja makettjein keresztül!

Mit láthattok nálunk? A történelmi Magyarország építészeti szimbólumait 1:25-ös méretarányú makettek formájában, ami remek lehetőség egy iskolai tanóra interaktívabbá tételében, vagy egy remek osztálykirándulási program lehetőségnek.

Közoktatási tantervbe könnyen beilleszthető témákat tudnak előadni és szemléltetni az idelátogató pedagógusok tanulóiknak, majd egy játékos kvízzel tesztelhetik az elsajátított tudást.

A kihelyezett tanórához igénybe vehető szakvezetés szolgáltatásunk tematikus, vagy általános témakörben, melyet képzett történész munkatársunk végez.

A makett testközelségében átadott történelmi ismeretek maradandó élményt nyújtanak a diákok és felnőttek számára egyaránt.

Múzeumpedagógiai foglalkozások:

A foglalkozások főbb szempontjai a NAT vonatkozó előírásai. A kézműves foglalkozások alkalmával a manipuláció, a finommotorika, valamint a kreativitás, az önállóság, a fantázia, a képzelet fejlesztése történik. Mindezek a foglalkozások motiváló hatással vannak a tanulásra.

Múzeumpedagógiai foglalkozások: 12.000 Ft/fő (iskolás csoportok részére, max 25 főig)

Nem csak diák csoportoknak:

Múzeumi szakvezetés  magyar nyelven élőben (minimum 5 főtől maximum 25 főig, nagyobb létszám esetében többletköltséggel jár): 18. 000 Ft
(A szakvezetés időtartama várhatóan 1,5- 2 óra és az ára a belépőjegyen felül értendő. Erre való igényét kérjük jelezni az esemény előtt minimum 1 héttel. Köszönjük.)

Tematikus szakvezetések: 12.000 Ft/fő

Több napra látogatnátok Mórahalomra? Segítünk megfelelő szállást és programokat összeállítani egy feledhetetlen osztálykiránduláshoz.