Események betöltése

Tavaszköszöntő húsvéti programok az Ezer Év Parkjában

🐰 HÚSVÉT 2024 AZ EZER ÉV PARKJÁBAN, A KORLÁTLAN ÉLMÉNYEK OTTHONÁBAN:

✅ A tavasz beköszöntött az Ezer Év Parkjába is: Immáron virágozva, zöldelve és egyre színesebb eseményekkel vár Benneteket a magyar kultúra két hektáros miniatűr földje. A tavaszi programsorozat kiemelkedő nyitányát a húsvéti ünnep képezi, melynek vasárnapján és hétfőjén az egész család részére fogunk élményeket biztosítani.

👨‍👩‍👧‍👦 Programjaink széles tárházában mindenki megtalálja a számára kedvezőt, így húsvét napjain is tökéletes választás az Ezer Év Parkjának felkeresése. Többek között: Hagyományos húsvéti játékkal, gasztronómiai élményekkel, kézműves foglalkozásokkal, élő koncerttel, játékos lufihajtogatással s különféle kiállításokkal egyetemben várunk Benneteket!

🌹 Külön szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a mórahalmi tulipánkerttel ebben az évben is közös akciót hirdetünk: Azon felnőtt vendégeink, akik a tulipánkertből jönnek hozzánk, s felmutatják az ott kapott tulipengőt, részükre a felnőtt jegy árából 25%-os kedvezményt biztosítunk.

🐕‍🦺 Intézményünk állatbarát szolgáltató, így nyugodtan hozd magaddal négylábú barátaidat is.

📣 Az Ezer Év Parkja húsvéti programjainak színesítését a „Digitális világ-hagyományos értékek 3.0. Helyi értékek megismerése Mórahalmon” (HUNG-2023) című pályázat tette lehetővé.