Bemutatjuk megújult arculatunkat!

A mórahalmi Mini Hungary Park arculatváltása utolsó fázisához érkezett. Nagyon sokat gondolkoztunk azon, hogy mi lenne, lehetne a leghitelesebb elnevezése a parknak és arról is, hogy ezt milyen képi világgal szeretnénk a közönség elé tárni. A válasz megszületett, s elérkezett az ideje annak, hogy a nyilvánosság elé tárjuk! 

Mostantól az Ezer Év Parkja nevet viseljük büszkén, amely a magyar történelem s kultúra roppant gazdag ezer évére utal.

 Logónkban arra törekedtünk, hogy ezt az átfogó időkeretet úgy tudjuk megjeleníteni, hogy közben játékos, modern és letisztult formákat alkalmazunk. Így nyert alakot az új arculati elemünk, amelynek hátterében a honfoglalást reprezentáló ópusztaszeri Árpád-emlékművet, míg előterében a honfoglalás ezredik évfordulójára felépített csodás Országházunk sziluettjét álmodtuk meg. Szlogenünk változatlan, mert az Ezer Év Parkja kicsiben a legnagyobb!

Az új szezonra készülvén roppant széles körű szolgáltatás és program kínálattal vérteződtünk fel, amelyeket folyamatosan ismertetni fogunk, ezért is érdemes követni minket! Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk minden kedves vendégünk, látogatónk rendelkezésére.